Väggord

Alltså, jag kan inte låta bli att hålla käften. Jag tycker att väggord är så jävla fult. Helst vita sådana mot en caffe latte-bakgrund. Avancerat självbedrägeri? Måste man påminna sig själv hela tiden om att man är ”Välkommen” hem, eller att man har ”Lycka”, eller att man ska ”Carpe Diem”? Kommer man inte ihåg vilket rum man är i så man måste kolla där det står ”Kök”? Eller vad sägs om en ”Mys Hörna”? Arrgggh!!

Jag vet inte varför, men det ser så jäkla schavigt ut. Jag blir då inte mer lycklig bara för att det står ”Lycka” på min vägg, med fula, kursiva bokstäver, eller till och med en hel skylt med väggord. Visst, tankens kraft är viktig, men det finns garanterat bättre sätt att påminna sig själv om vad som betyder något.

Snacka om att paja en vägg! En snygg bild säger mer än tusen ord, tycker jag. Låt oss utrota väggorden! Visst är det lite så att man blir nästan arg när man ser något riktigt fult, just därför att det är fult…? Jag tror i alla fall helt klart att väggord är en övergående fluga, och om fem år har nog även de som älskar dem mest insett att det är fruktansvärt. Lite samma trend som en svanktatuering, liksom, men betydligt lättare att måla över skiten.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/vaggord/

29 kommentarer

5 pingar

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Och varför finns det inte väggord som FAN!, F*tta eller Kräks idag, i morgon kan det vara försent! ? Varför ska allt vara så jävla gulligt/pretto? GAH!

   • on december 3, 2011 at 16:35
   • Svara

   Hahaha, ja det vore nästan bättre! Såg en meny på stan i dag där det stod ”Hälsotallrik”. Om jag hade en restaurang skulle det vara ”Dödstallrik”, ”Fettbomb” och ”Kakjävel”.

   1. Och jag skulle fika o dinera där var dag för att på köpet få ett asgarv!

     • on december 3, 2011 at 23:58
     • Svara

     Hihi, en pumpstrypare till kaffet?

  • Anna on december 3, 2011 at 17:22
  • Svara

  https://www.subversivecrossstitch.com/

  Jag skulle lätt äta Dödstallrik och Kakjävel :p

   • on december 3, 2011 at 17:32
   • Svara

   Haha, jag med, mycket hellre än nån jävla hälsotallrik!

 2. Just detta jävla Carpe diem får mig att vilja slåss okontrollerat . Jag vill skriva fuck off på en vägg .

   • on december 4, 2011 at 11:02
   • Svara

   Ja! Eller kanske ”Det kommer gå åt helvete i morgon”.

 3. * skrattar högt *

  • monicasch on december 4, 2011 at 21:53
  • Svara

  Det är väl kylskåpspoesin (någon som minns den) som tagit sig upp på väggarna. Lugn. Snart har även carpe diem å sånt blivit omodernt.

   • on december 4, 2011 at 22:07
   • Svara

   Haha, ja kanske det! Kylskåpspoesi gillar jag faktiskt ändå, det kan bli roligt!

 4. Åh tack, jag kan inte annat än att hålla med! Kräks på alla töntiga väggord, huuu.

   • on december 6, 2011 at 11:23
   • Svara

   Tack själv, känna skönt att veta att jag inte är ensam!

 5. Jag har haft de där funderingarna… om att skriva något bitterfittigt istället.

  ”Knulla idag – du kan ha äggröra imorgon” eller något annat sött…

   • on december 6, 2011 at 19:01
   • Svara

   Hahaha, den var inte alls dum!

  • HQ on januari 26, 2012 at 17:14
  • Svara

  Och t.ex. ”Kök” på väggen i ett kök. Är folk så dumma att de måste läsa på väggen för att de ska veta att de befinner sig i köket?

   • on januari 26, 2012 at 17:18
   • Svara

   Tydligen! Men blir man förvånad? Naej…

 6. Jag funderar på ”Bajsa här” på toadörren.

  Men allvarligt, det är så jäääävla fult och dåligt med väggord!! Unikt och speciellt? My ass!!

  Vågar dock nästan inte blogga om min avsky eftersom jag har en nära vän som bloggar om sin jakt på det ultimata.. :S

   • on januari 26, 2012 at 18:21
   • Svara

   HAHA! Jag råkar nog ha någon bekant med väggord, men jag hoppas att hon fattar att min åsikt angående väggord inte påverkar något annat! Kolla här annars för inspiration…! https://www.subversivecrossstitch.com/

 7. Fick ett sånt i present av min man! ”You say tomato, I say fuck you!” 🙂 Underbara!!

   • on januari 26, 2012 at 19:00
   • Svara

   Hahaha! Helt underbara!

  • SH on januari 26, 2012 at 20:59
  • Svara

  Klara: Jag tror att jag älskar dig.

   • on januari 26, 2012 at 21:13
   • Svara

   Åh! Finaste kommentaren, ever! Tack! 🙂

 8. Hej. Kika här :- http://www.favoritdekor.se
  Kanske du kan ändra åsikt?
  Men delvis håller med angående väggord som finns.
  Mvh.

  1. Det fanns mycket snygga mönster där! Det jag ogillar är egentligen inte bokstäverna eller utformningen, det är de superklyschiga feelgood-budskapen, som fullkomligt sätter sig lite på tvären i halsen på mig, och får mig att vilja kräkas litegrann. :mrgreen:

 9. Jag skulle hellre sälja min vägg än att skriva något sådant där fjantigt uttryck som man hittar på väggar och bloggbilder.
  Fan ta den där Mia Törnblom som hjälper till att sprida peppningsord och kränga böcker med dagens visdomsord blandat med tomma blad där folk ska peppa sig själva.

  1. Så jävla löjligt. Jag fattar inte hur hon lyckas sälja ens en enda bok, för det är bara skit. Jag skulle nog få lust att nita någon om jag blev tillsagd att se mig själv i spegeln och säga att jag är bra. När slutade folk tänka efter egentligen?

   1. Jag fick syn på en sådan bok av MT i en orange färg och hemma hos morsan. Frågade vad i helsike den gjorde där. Morsan hade tydligen fått den av brorsans fru som varit på en föreläsning. Morsan tyckte boken var urfjantig och fattade inte ens syftet. En bok där hälften av sidorna ska fyllas i av läsaren ansåg hon vara en anteckningsbok. Hahahaha…….. Hur fan är folk skapta? Har de så lågt självförtroende så de slänger ståla på humbug? Jävla trams. Man kanske skulle skriva en sån bok………..

    1. Den enda poängen jag kan se är just att tjäna pengar på folk som inte fattar bättre. Lite egen tankeverksamhet så man vet var man själv står i olika frågor, tycker om saker och kan resonera litegrann är allt som krävs.

 1. […] ni ihåg vad jag tycker om väggord? För er som inte vet, eller inte orkar klicka och läsa, kan jag sammanfatta det så här: Jag […]

 2. […] laget. Jag tycker att det är så sjukt fult. Jag kopplar liksom ihop det lite med användandet av väggord (usch!), torkade blommor och annat vidrigt puttenutt. Tavlor med bilder som inte säger något, […]

 3. […] det in i husen i fina villaområdet, och jag brukar gå och kika på fula inredningsdetaljer, som väggord till exempel. Klappa någon random katt som stryker omkring, eller kolla på råttor som försöker […]

 4. […] med text Publicerat av Arga Klara Nu ska vi tydligen även ha ord inte bara på väggarna (skitfult), utan också på blomkrukorna. Så jäkla larvigt, och fult som stryk. Välkommen till […]

 5. […] grått, möjligen vitt, och väldigt fyrkantigt. Dessutom hade de ett par tavlor med någon slags väggord som var med på flera av bilderna, och på det stora hela var den väldigt oinspirerande. Grejen […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: