Vaska sushi?

Hemma igen! Och jävlar vad dyngsur jag är! Det regnade verkligen ymnigt hela dagen, förutom när vi var på bio. Då snöade det tydligen. Hur som helst! Kollade efter julklappen till syster, och hittade den inte nu heller. Inte heller fanns det några enkla svarta kostymbrallor någonstans. Skulle köpa en ny tvättsvamp till duschen men slog på stort och investerade i en ryggborste i stället nu när axeln är så dålig.

Sen tog vi som sagt ett varv i Hötorgshallen och provsmakade lite smått och gott. Älskaren R köpte ädelost och vin, jag nöjde mig med tre gigantiska granatäpplen. Lunchen intogs på en japansk restaurang i Kungshallen, jag tog en riktigt god variant på yakiniku, och R tog sexton bitar sushi. Sexton bitar. Trodde att han skulle vaska några för att skryta, men icke. Alla hamnade i hans mage, plus en tredjedel av min tallrik. Men varför får jag så ont i handen av att käka med pinnar?! Jag måste ha kass teknik!

Sushi

Filmen intogs med en stor popcorn, och den var faktiskt riktigt underhållande. Jobbigt att sitta, men salongen var i stort sett tom (va!?) så jag kunde bre ut mig. Vi såg som sagt den nya Sherlock Holmes-filmen, den får 3/5. Om någon frågar mig nästa månad vad den handlar om så kommer jag förmodligen inte komma ihåg det. Men det var trevligt, och mysigt att sitta för oss själva i biomörkret…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/vaska-sushi/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflandecember 17, 2011 kl. 18:31
  • Svara

  Bio är så mysigt! Fästmön och jag var på bio för första gången i höstas – och sen gick vi en gång till och såg Tintin.
  Sushi kan man vaska rakt av, om du frågar mig. Men det gör du ju inte. Jag käkar kycklingspett med jordnötssås och ris ibland till lunch på jobbet och då äter jag alltid med pinnar. Börjar bli en fena på det! Kanske ska göra en instruktionsfilm till YouTube?? 😉
  Ha en go lördag kväll!

   • december 17, 2011 kl. 19:05
   • Svara

   Jag gillar inte heller sushi. Vinäger är blä, och det är sånt i riset. Jag tror att lite övning med pinnarna gör att man lär sig ganska snabbt, men jag måste göra helt fel. Efter tio minuter orkar jag knappt mer för att det är så jobbigt! Instruktion ja tack!

  • Tofflandecember 17, 2011 kl. 22:19
  • Svara

  Oki, ska spela in en instruktionsfilm vid tillfälle! 😛

   • december 17, 2011 kl. 23:04
   • Svara

   Haha, perfekt! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.