Vässan – done

Sådärja! Västerås avklarat. Kom fram tio i tolv och upptäckte att allting var stängt. Ehh…! Synd att åka tio mil för att upptäcka det! Men så illa var det ju inte, klockan tolv körde allt i gång. Vi började med buffé på den lokala kinan, och den var helt sjukt bra! Tre tallrikar mat, sen efterrätt och kaffe med världens bästa lyckokaka:

Vässan - done

Hahaha! Bästa M frågade en västeråsare om vägen till ett trevligt café, och vi fick en lång utläggning till svar. Härligt. Gick och kollade julklapp, men hittade inte det jag ville ha. Däremot hittade jag en rolig jul-t-shirt som hade ordet idiot på sig, bra. Bästa M såg den här, och tänkte genast på mig. Jag älskar den! Alla borde ha en liten yxa.

Vässan - done

Sen lyckades jag bli intervjuad av lokaltidningen angående den sena julskyltningen i Västerås, och för en gångs skull hade jag inte någon riktig åsikt. Öh, ja… Visst, lite sent kanske (pyntet tändes i dag), men hellre det än i oktober. Blev riktigt arg på mig själv i efterhand, för jag kom på att jag sa min riktiga ålder! Bah! Klantigt.

Shoppingen i Västerås får nog bara 4/10, halvdåligt utbud och dåliga öppettider. Men både mat och fika var bra och på trevliga ställen, så det blir  7/10. Sällskapet får 10/10. Här är bästa M, som efter noggrann granskning gått med på att synas här!

Vässan - done

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/vassan-done/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantiluradecember 11, 2011 kl. 20:55
  • Svara

  Så nära men ändå så långt bort – skulle man kunna säga om man var ’påetiskt’ lagd – och mena att du nästan var i krokarna där jag bor! 🙂

   • december 11, 2011 kl. 21:02
   • Svara

   Där ser man! Hittade massor av mysiga matställen, och fikat på Kalle på spången var toppen!

  • Tofflandecember 12, 2011 kl. 18:55
  • Svara

  Tänk att Västerås kan vara så spännande! Yxor och tischor med idioter på och till råga på allt intervjuad! Och jag som har sökt jobb där, lite motvilligt… Hmmm…

   • december 12, 2011 kl. 19:07
   • Svara

   Nästan som en actionfilm…! Så länge man inte är någon shop-o-holic så verkade det som en ganska trevlig stad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.