Wunderstink

Helt sjukt trött. Aj. Stannade kvar på jobbet ända till halvfyra, fast det kändes inte ett dugg bra från halvtio ungefär. Det här betyder alltså att jag inte orkar något och inte vill något alls i kväll, tyvärr. Det finns en liten kattunge (som R skjutsade hem till en kompis förra veckan) att åka och hälsa på, men den får vänta. Hoppas att den inte blir för stor, innan jag orkar… Lite träning blir det i alla fall. Axel- och höftböjarmusklerna behöver sin dagliga dos.

Taxin på hemförden stank Wunderbaum, den gula. Vanilj, tror jag att det ska föreställa. Undrar om det var för att maskera någon annan doft, eller bara för att chauffören skulle slippa bli besvärad av stinkande passagerare. Folk i allmänhet luktar faktiskt inte så jäkla gott jämt, som de verkar tro!

Vanilj

Apropå lukt, alla som behöver använda hissarna i kollektivtrafiken vet ju att de brukar användas som toaletter av idioter. Hur jävla dum är man inte då!? Visst, jag kan fatta att folk som är fulla inte tänker längre en lördagnatt, men vanliga vardagar mitt på dagen kan det vara nypissat när man kommer in. Så jäkla vidrigt, skärp er.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/wunderstink/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflandecember 27, 2011 kl. 17:57
  • Svara

  Ja jag åker aldrig buss för att folk luktar så illa…

  Jag lyckades skruva mitt blockeringsfilter för hårt så att det blockerade dina kommentarer. Förlåt!!!

   • december 27, 2011 kl. 18:43
   • Svara

   Själv luktar jag alltid hallon (i lagom dos såklart), är alltid snygg i håret redan när jag kliver upp på morgonen och sprider en aura av godhet runt mig. Precis som du!

   Säg till om jag ska ändra namn jag kommenterar med, du lär ju ändå se att det är jag.

    • Tofflandecember 28, 2011 kl. 09:42
    • Svara

    Jag brukar aldrig borsta tänderna innan jag åker buss! Skämt åsido, jag brukar ALLTID borsta tänderna, men åker ALDRIG buss.
    Nej, du behöver inte ändra namn jag har lossat skruven lite!

     • december 28, 2011 kl. 10:32
     • Svara

     Ok, AK (Arga Klara, inte nåt annat skit) kör som vanligt tills vidare då! Åker inte heller buss, fast jag skulle säkert spara lite tid om jag gjorde det i dag.

  • Tantiluradecember 27, 2011 kl. 19:28
  • Svara

  Allt det där stinkandet och äcklandet var en av orsakerna till varför jag flyttade från Stora Staden. Var ju tvungen att åka hiss överallt eftersom jag hade en tvillingvagn i XL-storlek – och allt kändes bara kletigt, kaddigt, ofräscht och ohälsosamt att låta barnen växa upp i! Inte bara hissarna utan hela utemiljön.

   • december 27, 2011 kl. 19:45
   • Svara

   Ja, det är riktigt vidrigt här och var, inget för små barnhänder! Fast på nåt sätt verkar just hissar vara ganska äckliga överallt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.