Ynk

I går var första dagen med heltid på riktigt. Ynk! Framåt tre var jag helt färdig, resten av eftermiddagen var jag bara okoncentrerad, öm och extremt ljudkänslig. Och trött. Frusen. Insåg att det är nyårsparty på lördag – hos mig! Det innebär städning och handla mycket mat, fixa och dona. Får nog ganska snabbt överge den lilla idén om en lyxig middag för tre hos mig, vad jag vet nu är vi åtminstone det dubbla. Kul, men jobbigt.

Vet inte hur länge jag orkar stanna i dag. Helst av allt hade jag inte gått ut alls, men jag måste prova. Det var så himla lugnt på jobbet i går eftermiddags, att jag hoppas på något liknande i dag. Då tänker jag gå tidigare, punkt. I går kväll var jag så himla slut och tom i huvudet när jag kom hem, att jag inte gjorde ett jävla dugg. Orkade knappt tänka, kunde bara ligga. Hur fan ska man ha ett liv då?

Inte har jag ätit någon frukost heller. Det är hur dumt som helst, men jag orkar inte göra i ordning skiten. Ett äpple och några nötter på väg till jobbet räknas väl knappt, men så blev det. Måste se till att det finns mjölk hemma, i alla fall. Pust, stön, ynk… Snart helg…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/ynk/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflandecember 30, 2011 kl. 10:29
  • Svara

  Men Klara! Inte ens frukost… Hade jag varit närmare så hade jag kommit och hjälpt dig med städningen, jag är smått städmanisk och ser städning som en del av min ”egenterapi”!!!!

  /Morsan i Uppsala

   • december 30, 2011 kl. 11:04
   • Svara

   Men snart är det lunch, och matlåda har jag i alla fall! Jag är väldigt tveksam till att du skulle uppskatta städning här – ett av odjuren gillar att jaga moppen…

  • Tantiluradecember 30, 2011 kl. 12:00
  • Svara

  Dubbel-Ynk!
  Jag känner också ofta det där – att när ska man leva? Kommer hem trött och måste göra allt det nödvändigaste och sen finns ingen ork till resten, det som ska ge energi. 🙂

   • Tantiluradecember 30, 2011 kl. 12:02
   • Svara

   Jaha – och varför satte jag helt ologiskt dit en glad gubbe?

    • december 30, 2011 kl. 12:46
    • Svara

    Bra fråga, men jag gör likadant! 🙂

   • december 30, 2011 kl. 12:46
   • Svara

   Precis! En sund balans mellan jobb, fritid och familj verkar omöjligt. Jag lämnar det där nödvändiga till R, han är som en duracell-kanin, tack och lov!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.