Äggattack

Vad skönt att ha en massa mat hemma! Man vet att kylen är full när man blir attackerad av ett ägg när man öppnar dörren.

Jag älskar verkligen äggröra och bacon till frukost, men orkar bara laga det på helgen. Det är lättätet och man håller sig mätt till lunch. Jag tycker aldrig att man blir mer än tillfälligt mindre hungrig av bröd, dessutom är det jobbigt att käka direkt på morgonen. I en perfekt värld fick jag ägg, bacon, frukt och ost serverat på en bricka i sängen varje dag. Och förresten, stek inte bacon naken.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/aggattack/

2 kommentarer

  1. Jobbiga ägg du har! Kan de inte hoppa ner i pannan i stället? Stekpannan, alltså, inte ansiktspannan.

      • on januari 17, 2012 at 10:48
      • Svara

      Jag ska föreslå det. Men jag HAR åtminstone ägg! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: