Äntligen mat!

Bästa M hade glömt sin plånbok hemma, så vi började vår date med att jag satt och fikade själv tills han dök upp. Köpte en muffins med pepparkakssmak, som var delikat men inte alls lika god som de jag gör själv. Vi strosade runt på stan och förundrades över hur någon lyckats få upp en stol i julbelysningen flera meter över marken.

Äntligen mat!

M behövde köpa skor och byxor till att ha på jobbet, så det blev en del strosande i butiker. Det var rea överallt, och skitmycket folk! Fy fan. Älskaren R mötte upp oss på eftermiddagen, och blev helt begeistrad över några stora bitar plast han fyndade i en butik som sålde ut allt, även inredning. Han påstår att han ska bygga något av den… Om det känns ok i morgon blir det nog häng med M igen, för R ska leka i garaget hela dagen igen. Pffft.

Sen tog det roliga slut. Hem och vända, åka bil till stormarknaden för att fylla på allt. Och jag menar verkligen allt. Så sjukt jobbigt, jag orkar inte något mer i kväll. Folk överallt, högljudda och oförsiktiga. Ungar som kutar in i en och föräldrar som inte bryr sig. Idioter. Nu ska jag koka citrusmarmelad och se om det är något på TV.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/antligen-mat/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantilurajanuari 15, 2012 kl. 07:30
  • Svara

  Hur duktig är du! Kommer hem tröttrött och ställer dig och kokar marmelad. Vill du bo ihop med mig? Jag kan handla! 😀

   • januari 15, 2012 kl. 09:47
   • Svara

   Hahaha, ok! 😀

  • Tofflanjanuari 15, 2012 kl. 12:29
  • Svara

  Hur f*n får man upp en stol där???Jag hatar stormarknader. Vi storhandlade igår på Tokerian, det var jävligt nog… Men vi överlevde…

   • januari 15, 2012 kl. 12:41
   • Svara

   Ingen aning! Flera meter upp, och inlindad i ljusslingan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.