Bitter kärring

Jag fick en så rolig kommentar i dag av en flicka som kallade sig Petra. Så här skrev hon: ”Seriöst. Sluta vara en sådan bitter kärring.” Och visst kan jag låta lite bitter ibland, för folk som kanske inte förstår hur det är att leva med konstant smärta. Men det är ändå väldigt sällan jag skriver något som är bittert, de enda bittra uttalanden jag gör handlar om jobb och myndigheter.

Citron, sur och bitter

Inlägget i sig, som flickan som kallade sig Petra kommenterade, handlade om ricinolja och var inte ett dugg bittert. Jag skrev bara lite fakta om att ha skiten i håret. Och nej, jag lindade inte in några uppgifter i rosa moln, utan jag skrev rakt och enkelt hur det ligger till. Det är lite kul att flickan som kallade sig Petra inte vågade stå för sina åsikter, hon lämnade en felaktig e-postadress också. Vad är det vi kallar anonyma, nedsättande kommentarer? Jo, nätmobbing.

Jag tar inte illa upp, eftersom den fega flickan som kallar sig Petra inte kan skilja på fakta och personliga åsikter så har hon ju bara gjort bort sig själv. Dessutom verkar hon inte ha tänkt på att hennes IP-adress har lämnat ett fotavtryck här, och att jag utan att ens använda den kan se varifrån hon kommer. Hellre bitter än dum.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/bitter-karring/

2 kommentarer

  • Tofflanjanuari 22, 2012 kl. 13:44
  • Svara

  Dessutom förstår säkert inte flickan Petra vad ordet bitter betyder. När man är bitter har man liksom glömt vad det är man är arg på. Det har ju du inte gjort.
  Skit i dumhuvena! 🙁

  Kram, jag gillar när du är arg! Kvinnor med temperament rule!

   • januari 22, 2012 kl. 13:49
   • Svara

   Jag blir inte särskilt upprörd, det är lite kul att folk gör bort sig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.