Byta stol

Har jobbat heltid den här veckan, och ska göra det i dag också. I morgon har vi bara halvdag på kontoret, och på fredag är det helt stängt. Det är så sjukt jobbigt, men jag vill prova. Hemma går det mycket bättre att sitta framför datorn så länge, men då sitter jag ju helt annorlunda. Ofta på knä, eller på ett ben, eller med fötterna åt något annat håll. Inte bara rätt upp och ner på röven, det gör jag så gott som aldrig. Förutom på jobbet då.

Min skrangliga kontorsstol på hjul jag använder där fungerar inte riktigt till såna gymnastiska övningar. Jag blir så satans trött i ryggen av att sitta på den, och på att stå helt stilla också. Och jag tror inte att mina kollegor bryr sig nämnvärt om jag sitter lite roligt eller okonventionellt. Så i dag ska jag se om jag inte kan hitta en helt vanlig stol, typ en köksstol (fast inte de vi har i köket, de är fruktansvärda) med platt sits, och utan hjul. Jag har inte sett någon, men det skadar inte att fråga.

Stol

Min arbetsförmedlare sa att en ergonom skulle komma och kika på hur vi har det på jobbet. Nu är det bara tre veckor kvar och jag tvivlar på att någon är på väg, eftersom ingen där heller har hört något om saken. Och jag måste ändra på något, för annars orkar jag inte heltid. Och eftersom jag inte har känt av det så tydligt förrän nu när jag jobbar heltid, så är i dag en utmärkt dag att ändra på något.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/byta-stol/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.