Chokladdoft

Jag fick hem en sån här liten provförpackning med body butter* från en välkänd affär häromdagen. Den hade kommit i en ny variant, med chokladdoft . Jag gillar verkligen choklad, och blev riktigt glad och hade höga förväntningar på den! Jag testade den innan jag gick och lade mig, och smörjde in händerna och armarna. Och visst luktade den ganska gott.

Choklad, pralin. Lotion med chokladdoft.

Men förjävligt starkt! Och inte riktigt som choklad. Jag är inte särskilt känslig för starka dofter och sånt, men jag var tvungen att gå upp efter en halvtimme och tvätta av mig! Det stank verkligen och stack ordentligt i näsan när jag hade händerna i närheten av ansiktet. Synd. De har en med jordgubbsdoft som är himmelsk, och det finns ett par andra riktigt härliga varianter, bland annat citron. Och kokos, jag gillar den, men älskaren R säger att det luktar strandraggare.

Så nej, jag kommer tyvärr inte att applicera chokladkräm på min nakna kropp i framtiden. Det hade varit trevligt, men just nu får den billigaste tuben från Apoteket duga.

* Alltså fuktkräm, en ganska fet variant


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/chokladdoft/

2 kommentarer

  1. Jag ska prova butikens shea-doft, DEN är underbar – i alla fall i min nos! 😀

      • on januari 29, 2012 at 20:05
      • Svara

      Jag gillar den också! Jag gillar nog de flesta, när jag tänker efter… 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: