Däckade i går!

Haha, vilken kväll det blev i går! Slog på stort och ordnade älskaren Rs favorit, toast Skagen, till förrätt. Det tog en och en halv timme att skala och hacka alltihop! Efter den kraftansträngningen blev det inget glammigare än kyckling med pommes och bea… Han blev i alla fall överlycklig, och sa att det var bättre än vilken pannkaka som helst. Vi drack vin till maten, och efter ett glas, i kombination med tramadol, däckade jag.

Vitt vin

Jag orkade knappt lyfta armarna eller hålla huvudet upprätt, så jag la mig i soffan medan R kollade på något skitdumt program om brittisk pubhistoria på History channel. Hade jag orkat byta, eller argumentera för något annat, hade jag nog gjort det, men jag var bara helt slut! Någon promenad blev det inte heller.

Nu ska jag äta en lång frukost, surfa runt lite hos favoriterna och kolla in nyheterna. Sen tänkte jag måla naglarna och göra mig lite vacker inför kalaset senare i dag. Jag är jävligt dålig på att måla naglarna på högerhanden, och R vågar inte hjälpa mig. Han har nästan någon sorts fobi mot smink och sånt, och försvinner illa kvickt när jag ber om hjälp. Män…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/dackade-i-gar/

2 kommentarer

  • Tatianajanuari 21, 2012 kl. 19:50
  • Svara

  Usch..jag känner igen det där..att vara så trött att man inte orkar lyfta armarna .Ogala

  Försiktig kram

   • januari 21, 2012 kl. 19:57
   • Svara

   Ja jäklar, sen sov jag i nästan 11 timmar 🙂 Mycket piggare i dag!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.