Dakarrally

Älskaren R är helt fascinerad av Dakarrallyt, som urpsprungligen gick mellan Paris och Dakar, men som nu körs nånstans i Sydamerika. Det är en av världens farligaste tävligar för bilar, lastbilar, fyrhjulingar och motorcyklar, och bara ett fåtal av de som startar tar sig i mål. Dessutom har ungefär 60 personer dött i rallyt, 25 av dem var förare, resten var publik och ett par helikopterolyckor. I år pågår rallyt mellan den första och femtonde januari, och en snubbe dog redan första dagen.

Dakarrally på TV

Hur som helst, nu sitter han uppe sent och glor på det där varenda dag, det går nåt sammandrag på Eurosport vid elvatiden. Och så börjar han jobba sjukt tidigt, så han brukar gå upp vid fem eller halvsex. Men han verkar inte ett dugg trött, och jag är så avis! Hoppas att jag blir piggare efter några veckor i en bättre säng, då jävlar. Om inte annat lär jag väl bli piggare om tre veckor, när min arbetsträning är slut…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/dakarrally/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: