Dåligt tålamod och tortyr

Jag har ägnat halva dagen åt att felsöka min blogg, det var en kod som orsakade något knas i RSS-flödet. Inte alls min grej, jag har inget tålamod för sånt! Till slut gav jag upp och vände mig till en supportsida, och fick hjälp på en gång. Det var tydligen hur enkelt som helst. Tänk vad mycket tid och irritation jag hade sparat om jag gjorde det på en gång, men neeeej då. Här ska man vara duktig och fixa saker själv, och lära sig något på köpet…

RSS. Tålamod

I kväll blir det kanske en sväng på stan. Älskaren Rs bästa kompis är på snabbvisit i stan, han bor i Hongkong annars. Det ger mig i alla fall en ursäkt att göra mig vacker och se lite folk. Middag och öl, lutar det åt. R har varit och skruvat på något med hjul och motor hela dagen, och det känns som jag måste hänga med på både det ena och det andra för att träffa folk nu de närmsta veckorna.

Har haft huvudvärk sen i går kväll, förmodligen relaterad till axeln och nacken. Tennisbollen kommer väl till pass, det känns som saker knastrar och går sönder där inne när man torterar området. Det är ju inte direkt skönt efteråt, men jag hade ju huvudvärk likförbannat. Har man ändå ont kan man lika gärna orsaka sig själv lite mer smärta, så blir det kanske bättre sen…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/daligt-talamod-och-tortyr/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanjanuari 28, 2012 kl. 19:32
  • Svara

  Man kan bli galen på tekniken ibland! Jag hade problem med min Twingyrankning för ett tag sen. Den visade 1 fast jag var 6 och knappen var dessutom trasig. Det tog dem över två veckor att fixa till buggen…
  Nää, tacka vet jag WordPress support, de är snabba som tusan! 😀

   • januari 28, 2012 kl. 20:13
   • Svara

   Ja! Ska definitivt vända mig till supporten igen om det skulle vara något…

  • Jeanette Ståhljanuari 29, 2012 kl. 10:00
  • Svara

  Hoppas du fick chansen att göra dig vacker för det piggar alltid upp lite och att du fick en mysig sväng på stan. Kram!

   • januari 29, 2012 kl. 10:43
   • Svara

   Jajamen, tack! Det var precis vad som behövdes i går. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.