Det känns omöjligt

Pratade med sjukgymnasten om att jag inte har varit på gymmet på ett tag, för det funkar helt enkelt inte att åka efter jobbet. Han tycker att jag ska försöka åka direkt, men så länge taxiresorna inte gäller dit så är det omöjligt. Att åka tunnelbana och buss är i sig ett helt jävla dagsprojekt ibland. Fan. Tre veckor kvar av jobbet, sen är det inget problem. Men det kommer förhoppningsvis en framtid med annat jobb, eller annan praktik, och då måste det funka ändå.

Buss

Ska eventuellt få en till spruta i en annan axelled. Han tryckte och knäckte som fasen i axeln, och den är skitöm. Men det var bara att fortsätta till jobbet, med lokaltrafiken, hålla ut och hålla god min. I en perfekt värld hade jag åkt hem, vilat en timme och sen tagit en riktigt lång promenad. Helt slut, huvudet är tömt på hopp, ork och engagemang ibland, och även nu. Är på väg hem, måste laga mat men vet inte om jag orkar. Som tur är kan man äta mackor också.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/det-kanns-omojligt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.