Domna bort

Jävla regn och blött hela tiden! Nån måtta får det faktiskt vara. I dag ska jag prata med chefen om det som har hänt, och se vad hon tycker. Har faktiskt inte alls någon lust att jobba utan lön, konstigt va? Axeln var hyfsat bra i går kväll, i alla fall i de rörelser de fixade till. Bicepssenan och domningarna i handen satt kvar, men jag skulle tro att det har att göra med hur jag sitter och skriver hela dagarna på jobbet. Lite för lågt, och lite för länge i taget.

I kväll väntar eventuellt träff med älskaren R och några gemensamma vänner på stan. Vi pratade om att gå ut och ta ett par öl, och det vore trevligt. Fast jag är inte alls sugen på öl, möjligen vin. Hur som helst, det beror lite på hur länge R skulle jobba, och han har tydigen fullt upp på jobbet tre veckor till. Ingenjöööörer. Måste försöka handla någon sorts föda i dag också, i alla fall så jag klarar mig till i morgon – för då blir det storhandling. Fy fan.

Öl

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/domna-bort/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantilurajanuari 13, 2012 kl. 08:50
  • Svara

  Jag älskar att fylla på matförråden! Kan skrota runt och hitta hur mycket braatthasaker som helst – om jag får vara ifred förstås. Problemet för mig är snarare att jag inte ska fylla på mer – ibland är det så fullt att man får trycka igen dörrarna på skafferi, kyl och frys. Och så är det ju det där med att man ska hinna äta upp innan det förfars.

   • januari 13, 2012 kl. 09:01
   • Svara

   Jag har inget emot själva delen som gäller att gå och kolla, få inspiration och fylla på, det är kul! Men allt folk får gärna stanna hemma, och R får plocka upp sakerna ur frys och från låga hyllor. Synd att man inte får plats i en sån där barnsits längre!

  • Tofflanjanuari 13, 2012 kl. 08:52
  • Svara

  Jag hade två månaders ”praktik” här. Ha! Jag fick göra verkliga jobb nästan bums och de sista veckorna hade jag ingen handledare – han slutade. Sen fick jag vikariat för jag vägrade att jobba gratis trots att arbetsgivaren försökte få mig att prata med min handläggare på AF om detta. Under vikariatet ombads jag att söka Tjänsten – och så gick den till nån som trots fina diplom inte tycks kunna hantverket. Men som har tio års erfarenhet av lantbruk. Det var hårt att inse att mina 25 år som informatör/kommunikatör inte dög eller räckte. Jävla skit, vi måste träna på telefonerandet, Klara, så vi inte deppar ihop!!!

   • januari 13, 2012 kl. 09:39
   • Svara

   Lantbruk!? Ja herregud. Det finns folk som går här på lönebidrag som inte klarar av jobbet, och folk som kan det mesta som inte fångas upp. Att de sista två veckorna skulle bli så jävliga! 🙁

   Jag tror inte att jag skulle klara av telefonsnusk utan att garva 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.