En dag på Ikea

Tror ni att vi kom dit lagom till öppning då? Såklart inte. Jag skulle ju duscha länge, dricka kaffe, och hungrig var jag. Måste vänta på att värktabletten skulle börja verka, sen tog R extremt lång tid på sig att göra sig i ordning. Ibland är han värre än jag när vi ska någonstans. Men han skyller alltid på mig, såklart.

Det var mängder med folk på Ikea, och älskaren R gick så fort att jag inte hängde med alls. Ibland upptäckte han att jag var borta, få stannade han och väntade. Snällt… Den lilla stund jag stod stilla (medan R kollade på glödlampor) blev jag påkörd av en vagn en gång, och krockad med en gång. Idioter, alla borde verkligen rannsaka sig själva och vara mer uppmärksamma. Det gör ont, för fan, skärp er!

En dag på Ikea

Min systerdotter ville inte komma och hälsa på mig, tråkigt. Det hade varit trevligt! Ska försöka hitta på något annat i stället, och provligga sängen. Om det nu går att få allt på plats redan i eftermiddag, hoppas! Ska försöka planera något med bästa M, och se om det inte går att klappa den där lilla kattungen. Trevlig helg, förresten!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/en-dag-pa-ikea/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanjanuari 6, 2012 kl. 16:44
  • Svara

  Provligga sängen låter som en bra aktivitet! 😀

   • januari 6, 2012 kl. 17:09
   • Svara

   Ja, inte så jobbigt men det måste ju göras… 😀

  • Tantilurajanuari 6, 2012 kl. 19:58
  • Svara

  Har haft två män i mitt liv – båda skyllde alla förseningar på petite moi. Nu lever jag singelliv och kommer alltid i tid! Tänker aldrig mer låta en försening komma in i mitt liv igen. 😀

   • januari 6, 2012 kl. 20:29
   • Svara

   Haha! Visst är det konstigt? Män är trevliga på alla sätt och vis (oftast), men just det här med tidsoptimism verkar vara ett karaktärsdrag hos många – jag gillar inte att komma sent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.