Fluff, inte fett

Nu har jag plockat undan alla julsaker, förutom stjärnan i fönstret som jag inte får ner själv! Älskaren R har sagt att han ska ta ner den, men det blir liksom aldrig av. Så nu är allt som vanligt här hemma igen. Katterna gillar att leka med julpyntet, och varför är det alltid så att det leker med allt som inte är deras egna leksaker?

Apropå katt, när R lämnade in lillkatten på djursjukhuset häromdagen så sa en sköterska att han var lite fet! Katten alltså, inte R (tack och lov). Fet?! Min lilla gulligull? Inte då! Han är fluffig och go, das ist alles. Han väger ungefär 5 kilo, vilket jag tycker låter normalt för en ganska stor luddskalle, men å andra sidan har nästan alla tamkatter för mycket underhudsfett. Jämfört med vilda katter, alltså. Hur som helst, jag får väl försöka träna honom lite och dra in på lördagsgodiset (leverpastej).

Grå katt. Fluff, inte fett

Och apropå fett, jag bad R köpa något till efterrätt, eftersom jag lyckades åstadkomma en middag trots att det bara är damm och wellpapp i skafferiet (typ). Jag förväntade mig en chokladbit eller något annat gott, i alla fall något sött. Så blev jag så sjukt besviken när han kom hem med kex och ost. Kex och ost?! Det är inte efterrätt, det är kex och ost!

Visserligen väldigt gott, men inte någon efterrätt. Men jag får väl skylla mig själv, för jag sa åt honom att välja efterrätt, och vi har tydligen olika syn på vad som faktiskt är en efterrätt och inte. Och han gjorde egentligen bara som jag sa… Det här måste diskuteras närmre så att det inte upprepas. Gråt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/fluff-inte-fett/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanjanuari 13, 2012 kl. 20:18
  • Svara

  Uppfostran, Klara!

   • januari 13, 2012 kl. 20:23
   • Svara

   Hahaha, det var nog mitt eget fel! Nu vet han i alla fall vad som gäller i framtiden…

  • Tantilurajanuari 13, 2012 kl. 22:15
  • Svara

  Jag tycker allt att ni är lite orättvisa. Han handlade ju och valde något som var gott (antar jag han tyckte) och inte bara något för att ha köpt. Han kunde ju ha glömt annars också. 🙂

   • januari 13, 2012 kl. 22:30
   • Svara

   Ja, jag hade ju faktiskt kunnat säga exakt vad jag var sugen på, men han valde utifrån vad han gillar. Mitt eget fel, men ändå irriterande! 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.