Fruktansvärd reklamfilm

Det finns två stycken reklamfilmer som sänds på TV just nu som jag verkligen avskyr. Jag hatar dem. Den ena är från Siba. Introt försöker troligtvis härma ”I fablernas värld”, om någon kommer ihåg de gamla barnprogrammen, men nu heter den ”I Fabians värld”. Företagets VD Fabian Bengtsson kutar runt som en påtänd, skrikig idiot och tjafsar om mellandagsrea (fortfarande), och är så sjukt störande.

Den andra är från Com hem. Två ungar i blöjor står och skriker till varandra, och det ska antagligen likna någon sorts konversation på bebisspråk. Text som ska ”översätta” det ungarna gapar om, berättar om något erbjudande från Com hem. Det övergår mitt förstånd hur det kan vara roligt, intressant eller ens förmedla ett budskap.

Nej, fy fan. Jag går sönder lite varje gång de här reklamerna sänds. Siba konkar väl närsomhelst ändå, så förhoppningsvis slipper man skiten snart. Något jag däremot kan jag tänka mig att investera i, är en tub kräftost.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/fruktansvard-reklamfilm/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantilurajanuari 19, 2012 kl. 16:31
  • Svara

  Gillar också katten och hatar Fabianreklamen. Bebisarna kanske är lättare att stå ut med om man haft små barn men håller dom fast vid den för länge kommer nog tom jag att tappa tålamodet. Gillar Judith o Judith men dom kan också bli rätt tjatiga.

   • januari 19, 2012 kl. 16:50
   • Svara

   De körde den med bebisarna i höstas också, och jag var irriterad redan då! Tycker också att Judith och Judith är helt ok. Fabian kan verkligen inte ha fått särskilt bra feedback på den där reklamen, undrar hur de tänkte…

  • monicaschjanuari 19, 2012 kl. 18:34
  • Svara

  Jag tycker tvillingtanterna är underbara. Och det är deras ungar också! Så det så!

   • januari 19, 2012 kl. 18:41
   • Svara

   Jaha, där ser man! 🙂

  • Tofflanjanuari 20, 2012 kl. 18:32
  • Svara

  Iiiii! Jag hatar också dessa två. Och tvillingtanterna är INTE tvillingtanter alls – den ena är från Stockholm, den andra från Norköööping, vilket höööörs ibland!
  Öronproppar, tack! 🙄

   • januari 20, 2012 kl. 19:14
   • Svara

   Haha! Där ser man – igen! Det är ju inget fel på ungarna i sig (…) men den är så sjukt irriterande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.