Frusen

Usch, jag har varit frusen hela dagen. Det är två plusgrader ute, och 21 inne, ändå har jag suttit här med tre tröjor och iskalla händer. Jag tror aldrig att jag har längtat till sommaren lika mycket som jag gör i år! Ska krypa ner med min elfilt en stund, tror jag bestämt.

Har pratat med min arbetsförmedlare igen, och tydligen blir det problem med taxiresorna om han gör en retroaktiv anmälan efter min utförsäkring och det 14 veckor försenade beskedet om denna. Han hade pratat med någon på försäkringskassan, och blivit rådd att vänta tills min arbetsträning är slut ändå. Jaha. Jag slipper springa till Arbetsförmedlingen första dagen efter, i alla fall, men jag vet inte något mer om min eventuella ersättning.

I går försökte jag brotta ner älskaren R i soffan, av ingen annan anledning än att jag inte fick sitta och gosa som jag ville. Det slutade inte till min fördel, så nu har jag blåmärken i form av fingeravtryck på handlederna. Jag kunde ha gett igen när jag klippte hans hår efteråt, men han skulle nog inte bry sig nämnvärt om jag gjorde något galet. Möjligen raka av sig håret. Jag gillar snygga män, så det skulle ju inte vara till min fördel heller.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/frusen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.