Fusk

En student i Umeå ertappades med hela 56 blad med anteckningar och lappar med fusk (enligt DN), som han hade smugglat in till en tenta. Snacka om att vara osäker! Undrar hur det går till rent praktiskt när man kollar, förutom när han gick på toaletten. Jag har inget minne av att man ens fick gå på toa under en tenta. Hur som helst, killen hade papper i alla fickor, i skjortärmarna och under kläderna.

Att folk orkar hålla på med fusk i sån stor utsträckning! Behovet att förställa sig själv för att verka bättre än vad man är finns tydligen i stort sett överallt, men det måste ju vara skitjobbigt! Vissa grejer kommer man ju undan med, men mycket märks och upptäcks lätt. Och det är inte smickrande, men personerna som förställer sig verkar inte se det heller.

Det finns en massa saker jag inte klarar av. Dessutom ogillar jag fusk och oärlighet. Världen som vi känner den går inte under för att man är ärlig. Däremot skapar det problem och går ofta ut över andra, när ni inte klarar av de saker ni påstår er kunna. Skärp er, för fan. Ja, jag är irriterad.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/fusk/

2 kommentarer

  • Tofflanjanuari 17, 2012 kl. 17:59
  • Svara

  En till som hatar fusk och oärlighet!

  När jag pluggade första terminen litteraturvetenskap var det en klasskompis som hade smugglat in en kursbok och gömt på toa. Boken beslagtogs, men det stod inget namn i den så fuskaren avslöjades aldrig…

  PS Jag har min bok kvar!

   • januari 17, 2012 kl. 19:03
   • Svara

   Åhh, idioter! Jag skulle inte ha några problem med att namnge dylika personer, om jag visste något…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.