Gladiatorerna

Gladiatorerna går på TV igen. Jag tyckte väldigt mycket om den amerikanska varianten för hundra år sen när jag var liten, och är fortfarande lite för fascinerad av vältränade karlar. Mmm! När det gick på svensk TV för några år sedan var det så sjukt irriterande – jag avskydde Agneta Sjödin (eller vad hon heter efter alla äktenskap), den falska entusiasmen och de dumma frågorna som var likadana hela tiden.

Jag såg den sista kvarten av premiäravsnittet förra helgen, och det räckte. Upplägget är exakt likadant som det har varit i alla år, med Gry Forsell som programledare. Till och med grenarna de tävlar i är likadana som förut, och det verkar viktigare att ha bra kondition än att faktiskt vara stark. Väldigt mycket är liksom på låtsas och mjukt, det är inte så mycket man-mot-man, tacklingar, slagsmål och flexande muskler som jag hade önskat.

Men men, det går säkert att fördriva någon timme med Gladiatorerna när det inte händer något annat. Halvnakna män är trots allt alltid halvnakna män.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/gladiatorerna/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: