Grönsakssvarv

Bästa M har varit på jakt efter ett litet rivjärn med tillhörande behållare för muskotnöt hur länge som helst. Tydligen saknar han ett sådant för att livet ska bli lite mer komplett. Tips mottages tacksamt på var man kan hitta ett dylikt! När vi går runt och strosar och kollar på prylar hittar vi ofta saker som vi inte hade en aning om att man ens kan behöva. Vad sägs om en morotsvässare eller en grönsakssvarv?

grönsakssvarv systrarna voltaire

Om man nu har en massa tid och energi över, och gillar både slöjd och mat, så är det väl en kul grej. Men allvarligt, hur ofta serveras det svarvade grönsaker till maten? Vi har sett både äggklyftare och bananskivare, och det får mig att undra hur lata och handikappade människor egentligen är. Är det någon som faktiskt behöver de här sakerna – och hur i helvete kan man motivera ett sådant pris för helt värdelösa prylar?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/gronsakssvarv/

2 kommentarer

  • Farsanjanuari 12, 2012 kl. 16:21
  • Svara

  Har du glömt att vi svarvade morötter när ni var små? Men inte i någon dyr leksak, utan i en riktig svarv.

   • januari 12, 2012 kl. 16:27
   • Svara

   Klart jag minns! 😀 Men inte fan skulle vi köpa någon leksakssvarv bara för att leka med grönsaker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.