Heldag på stan

Åhh, vad härligt med ny säng! Åt ganska mycket värktabletter i går, så det blev inte direkt någon djup REM-sömn, men jag låg i alla fall skönt! I dag väntar förmodligen en ganska jobbig dag. Ska in till stan med älskaren R och kompisen med Yvette-katten (vi har alla tre gått i skolan ihop för hundra år sedan). De ska kolla på böcker, jag ska köpa mascara. Gud, vad töntigt det där lät. Men min håller på att ta slut, och jag gillar mascara och att fladdra lite med ögonfransarna!

Svart mascara

Sen blir det väl lite fika och spatserande. Och så var det ju så att bästa M och jag övervägde att träffas och leka som vanligt i eftermiddag, så eventuellt blir det en lång dag ute. Om vi inte åker hem hit eller nåt. Han påstod att förmodligen skulle vara bakis i dag, så kanske vi skjuter upp det till i morgon. Det skulle passa bättre för mig i alla fall, för då ska R meka motorcykel hela dagen. Nu måste jag göra mig lite vacker (om det går) och ge mig iväg, jag råkar umgås med morgonpigga jävlar…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/heldag-pa-stan/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.