Hitta en restaurang

Apropå allt prat om mat och restauranger här på sistone, det finns en himla smidig sida för att hitta trevliga restauranger i Stockholm, Bookatable. Det finns ju så himla många att välja mellan, och det är ju alltid ett problem att välja vart man ska gå. Man kan söka i ett visst område, på en viss typ av kök, pris eller erbjudanden. Det är smidigt att den inte bara listar restauranger i innerstan, utan även i förorterna där man inte har någon riktig koll på utbudet.

Jag har tjänsten som en app i telefonen, vilket är himla praktiskt när man är ute och snurrar. Man kan boka bord direkt online, och dessutom se restaurangens omdömen och betyg, vilket ofta säger en hel del. Öppettider och kontaktinformation finns självklart också. Den fungerar inte bara i Stockholm och Sverige, utan i 19 länder runt om i världen.

Jag önskar att jag hade möjlighet att använda den lite mer bara, jag älskar verkligen att gå ut och käka! Jag kommer knappt ihåg när och var det hände sist. Någon som har ett prisvärt favorithak i Stockholm att rekommendera?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/hitta-en-restaurang/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantilurajanuari 19, 2012 kl. 14:33
  • Svara

  Jag älskade också att gå ut och äta när jag bodde i Stora Staden. Numera tycker jag bättre om att bli bjuden på mat av någon duktig hemmakock. Kanske har med ålder och var man bor att göra?

   • januari 19, 2012 kl. 14:46
   • Svara

   Mycket möjligt! Jag har knappt aldrig blivit bjuden på mat av någon duktig hemmakock (förutom mamma och annan släkt!), så jag har inte riktigt något att jämföra med. Men det är mycket mer bekvämt att vara hemma! 🙂

    • Tantilurajanuari 19, 2012 kl. 16:24
    • Svara

    Och så vet man hur det ser ut i köket! Och så är toaletterna inte urkiga. (Jag har jobbat och praktiserat på både rena och mindre rena ställen – i köket alltså, fast jag har städat både hotellrum och dam- och herrtoaletter också.)

     • januari 19, 2012 kl. 16:47
     • Svara

     Det är sant – och viktigt!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.