Högt pris för en lögn

Händelsen för en vecka sedan där en pojke ska ha blivit lämnad av sin pappa efter en bandymatch för att han spelade för dåligt, verkar aldrig ha ägt rum. Det är många som har blivit upprörda av händelsen, och till och med polisanmält pappan. Men konstigt nog så var det ingen som visste vem han var. Polisen har utrett saken den senaste veckan, och det här är vad de har kommit fram till.

En pojke var upprörd för att matchen hade gått dåligt och lämnar planen. En av ledarna ropar på honom, varpå han går tillbaka in igen. Nästa gång han ser pojken, en liten stund senare, står pojken och pratar med Conny Eriksson, den person som slagit larm till media. Ledaren säger till pojken att det är dags att åka hem, tar med honom i sin bil och kör honom till pappan som står och väntar på andra sidan arenan.

Högt pris för en lögn

Enligt uppgifterna från början skulle Conny Eriksson ha ringt upp pojkens pappa från pojkens egen telefon, och pappan ska då ha sagt att han får gå hem för att han har spelat så dåligt. Men tydligen hade pojken inte ens någon telefon med sig, och något samtal från Conny Eriksson har han aldrig fått.

Det verkar alltså som om den där Conny antingen är helt dum i huvudet, har något otalt med pappan, eller bara är mediakåt och vill skapa rubriker. Jävla idiot, tur för honom att han har ett så himla vanligt namn – men i bandykretsar kanske folk vet vem han är ändå. Så jävla dumt att förstöra för andra. Undrar hur mycket pengar polisutredningen har kostat skattebetalarna…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/hogt-pris-for-en-logn/

2 kommentarer

  • Tofflanjanuari 15, 2012 kl. 20:39
  • Svara

  Men frågan ÄR om detta verkligen är utrett ordentligt.
  https://www.unt.se/uppsala/ska-inte-klaga-pa-barnen-1631858.aspx
  Läs kommentarerna till artikeln.

   • januari 15, 2012 kl. 21:26
   • Svara

   Det tror jag inte att det är, åtminstone en person ljuger. Eftersom det tog en vecka innan någon ens lyckades förstå vem det handlade om så är det något jävligt lurt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.