I gaskammaren

Min kollega M visade en urgullig artikel på Aftonbladet i går om en liten kisse som inte hade lust att dö. Den lilla vilda katten Andrea togs om hand i höstas av ett katthem i Utah, USA. Efter 30 dagar hade ingen adopterat henne, så de ansvariga beslutade att hon skulle avlivas. Tydligen använder de sig av någon sorts gaskammare för att avliva djuren där, men det starka giftet bet inte på katten. Då försökte de ytterligare en gång, och trodde att de hade lyckats.

Katt

Katten visade inga livstecken, och de lade katten i en liksäck i ett kylrum. När säcken sedan kontrollerades såg man att Andrea hade kräkts, och var i väldigt dåligt skick – men hon levde. Katthemmet bestämde sig för att avbryta avlivningsförsöken och hitta ett permanent hem till henne i stället.

Det var inget problem, hon blev adopterad av en ur personalen på katthemmet, och nu ska de utreda vad som gick snett i gaskammaren. Stackars katt, undrar vad man får för permanenta hjärnskador av giftig gas! Det är faktiskt inte ett dugg synd om min katt i jämförelse, om man nu ska jämföra smärta…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/i-gaskammaren/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.