I väntan

Stackars katten var helt galen i morse. Han får inte äta något natten innan, och han var väldigt hungrig framåt morgontimmarna. Vaknade flera gånger av att han stod på min mage eller på kudden och blängde med desperation och tiggande ögon. Han fick slicka lite på en smörkniv med ytterst lite smör på, och blev helt salig. Smör är hans grej. Efter det blev han inpaketerad och skjutsad av älskaren R till djursjukhuset.

Är på väg hem nu, det blev bara halvdag. Har inte fått svar på mitt mail till arbetsförmedlaren ännu, men det är väl bara att försöka ha tålamod och tuffa på som vanligt tills jag får veta hur det ligger till. R ska plocka upp katten efter jobbet, själv ska jag promenera och köra lite rörlighetsövningar så gott det går. Äta något kanske, vem behöver motion för att hålla vikten när man är orolig? Så lägligt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/i-vantan/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.