Inredning och irritation

Söndag! Har sovit länge och väl, och är faktiskt hyfsat pigg. Bästa M är ute och seglar på de sju världshaven (eller i alla fall på en Finlands-kryssning med jobbet), och älskaren R ska meka med hojen och den där plastbiten han köpte. Det är snorhalt ute, och förmodligen bara skit på TV.

Om man skulle ta och fixa och pyssla lite här hemma då. Ska få en byrå/hylla i trä som har stått på pappas gamla jobb i urminnes tider, den är mycket snyggare än min vita Billy. Det verkar som om den får plats i sovrummet i alla fall.

Så tänkte jag att kanske den där Billy-hyllan kan stå bredvid TVn, men då säger R: ”Det blir inte så snyggt”. Ursäkta, men det kommer från en karl som har ställt ett skitfult, gigantiskt kassaskåp i vardagsrummet här. Utan att ha något i det, men för att det kan vara bra att ha. Det väger 200 kilo. Då har man fan inget att säga till om angående heminredning… Ja, jag är irriterad. Blir det bara jag tänker på skiten.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/inredning-och-irritation/

2 kommentarer

1 ping

  • Tantilurajanuari 22, 2012 kl. 09:36
  • Svara

  Kan det vara så att det finns fler än jag som kanske borde lägga sig igen och kliva upp en gång till fast på rätt sida? 😉

   • januari 22, 2012 kl. 09:42
   • Svara

   Möjligtvis >.< Hahaha!

  • Värk och träningsvärkfebruari 27, 2017 kl. 15:25

  […] hos mina föräldrar. En hylla, med ett litet bord, osäker på vad de kallas. Den får stå i sovrummet, i stället för den fula Billyn. Alltså, när jag skriver att vi ska hämta den, menar jag […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.