Inte långt, men länge

Jag har varit ute och gått i typ fyra timmar i dag, för att få ryggskottet att släppa. Och nu pratar jag inte om någon rask, lång promenad, utan om att plågsamt ta ett steg i taget för att mjuka upp musklerna. Det var riktigt skönt ute, nollgradigt och vindstilla, vitt och fint överallt. De har sandat här, tack och lov, så halt var det inte.

Jag såg två damer som var ute och gick med 18 hundar, antagligen någon sorts hunddagis. Det såg lite lustigt ute, tanten som gick först hade 12 småhundar, och den som kom efter hade 6 jättejyckar. Alla hade munkorg, och jag kunde inte låta bli att fnissa åt synen. Tänk om någon hund får för sig att bara dra, jaga en katt eller något. Haha! Alla andra lär ju haka på…

Sedan kastade jag en snabb blick på kvällstidningarnas löpsedlar: ”Så blir du av med ryggont på 30 minuter”. Öh, ok. Vilket hån. Har ätit dubbel dagsdos tramadol i dag för att ens kunna röra mig, så det blir nog ingen riktig sömn i natt heller. Jag hade hoppats på att se lite piggare ut snart, men det får tydligen vänta. Tur att det finns smink.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/inte-langt-men-lange/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tatianajanuari 23, 2012 kl. 17:42
  • Svara

  Visst är det käckt . Jag läste en gång att man skulle meditera bort sin värk .Ameellerhurliksom.

   • januari 23, 2012 kl. 17:50
   • Svara

   Jamenvisst, floskeltoppen! Man kan även måla eller dansa så den försvinner ur kroppen!

  • Tofflanjanuari 23, 2012 kl. 21:27
  • Svara

  Nu var du duktig som var ute och rörde på dig, för när jag har haft ryggskott är just rörelse det bästa även om det gör djävulusiskt ont och man inte tror att man ska överleva.

  Du skulle ha viftat med hundgodis bara för att få se reaktionen, sen filmat och lagt upp på Youtube! 😈

  Krya på dig!

   • januari 23, 2012 kl. 21:37
   • Svara

   Ja, fast man inte tror det just då så hjälper det. Men jag var så hög, att det blev lite lustigt… När jag kom in satte jag mig, sen var det kört igen. 🙂 Bra idé, jag ska alltid ha en bit korv med mig! Har sett det där hunddagiset flera gånger, man kanske ska slänga iväg en boll och skrika apport?

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.