Kampsport

Älskaren R har börjat med sin träning för den här terminen nu, eller snarare: Terminen har börjat men han har inte hunnit gå dit ännu. Han går på Krav Maga, och jag är avundsjuk som fasen. Det verkar helt stört jobbigt, men roligt! Bästa M och han går tillsammans, och ibland får de försöka ha ihjäl varandra. De berättar om övningar där de får blunda och snurra en stund, och när de öppnar ögonen är de mitt i en situation som de måste ta sig ur. Det kan vara att någon pekar med en pistol, eller hotar med en kniv.

Om jag var med vet jag inte riktigt hur jag skulle reagera. Det är svårt att försöka ha ihjäl någon man gillar! Han trodde inte att han skulle fixa det heller, men man vet aldrig. Hur som helst, det är riktigt bra träning. De är livrädda för straffen som ges om man har fel skor på sig på mattan, eller tar för lång tid på sig under vattenpaus: 50 armhävningar! Haha, jag skulle dö av det i stället…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/kampsport/

2 kommentarer

  • Tofflanjanuari 31, 2012 kl. 09:50
  • Svara

  Vilket tortyrställe! Men det är säkert bra för disciplinen av såväl älskare som vänner! 😉

   • januari 31, 2012 kl. 10:16
   • Svara

   Helt klart! Tyvärr ska det ju testas en massa saker på mig som inte kan något efteråt…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.