Katthund

Jaha, det var ungefär som jag trodde angående katten. Det börjar bli en utdragen historia, det här. Med många turer på vardera öga, kan han inte bara bli hel och frisk snart?! Han är ju pigg och glad som vanligt, men går med ena ögat stängt eller bara lite öppet. Pirat.

Den positiva nyheten var att besöket var kostnadsfritt, det var på något sätt inbakat i förra behandlingen. Den negativa var ju då att han får göra om skrapningen på tisdag. Boxerulcus, dumma katt! Om du ska vara sjuk kan du väl åtminstone låta bli hundsjukdomar?! Jäkla katthund.

Bara min katthund mår bra så är jag nöjd, så jag hoppas verkligen att det lyckas. Nu är det drygt fyra timmar kvar till helg, så sjukt skönt. Vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen heller. Jag hade fått en inbjudan till kalas på lördag, men vattkoppor kom i vägen så det blev inställt.

En fika med R och bästa M borde ju gå att få till någonstans i alla fall. Hämta sängen blir nog av i morgon, tack och lov. Och så har jag planer med syrran, hennes dotter och vårt pepparkakshus. Älskaren R får inte använda sprängämnen den här gången, tyvärr, även om det är han som städar.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/katthund/

2 kommentarer

  • Tantilurajanuari 5, 2012 kl. 09:03
  • Svara

  Vet inte vad jag gör men tiden räcker inte till för allt jag vill. Nu har jag läst ifatt mig här igen så jag känner mig lite mer ’uppdated’. Kram till dig och en till katten

   • januari 5, 2012 kl. 10:23
   • Svara

   Och en kram till dig också! Konstigt det där med tiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.