Kundvagn med rakblad

Träffade lilla Yvette i går, kattungen alltså. Hon var helt bedårande! Kelig, ultramjuk, pytteliten och urgullig. Klappade så mycket jag bara orkade. Storebror Dennis (som var en Doris några veckor när hon var liten) verkade måttligt road, som sig bör.

I övrigt roade vi oss med lite tvätt, jag fattar inte vem det är som fyller min tvättkorg så fort! Älskaren R klagade över huvudvärk hela eftermiddagen, kanske inte så konstigt efter att han varit på Ikea. Han hamnar i något sorts stridsvagnläge, och önskar att varuvagnen hade rakblad längst fram så att man kunde skära hälsenorna av alla som går i vägen. Lite väl blodigt kanske, men säkerligen effektivt. Konstigt att folk aldrig ser sig om innan de bara stannar mitt i vägen. Det händer fan överallt.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/kundvagn-med-rakblad/

2 kommentarer

  1. Hälsa R och tacka för uppslaget med rakblad på varuvagnen! 👿

      • on januari 7, 2012 at 15:07
      • Svara

      Haha, ska bli!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.