Leopard

Nån dag ska jag försöka måla ett leopardmönster på naglarna. Eller i alla fall någon nagel, jag lär ju aldrig klara av att måla det med vänsterhanden… Det ser inte så svårt ut att göra, men eftersom jag darrar som ett asplöv när jag målar med ”fel” hand så har jag inte så höga förhoppningar.

Leopard

Jag måste skaffa ett svart, eller riktigt mörkbrunt lack. Och ett guldbrunt. Och öva…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/leopard/

2 kommentarer

  • monicaschjanuari 22, 2012 kl. 17:40
  • Svara

  Tomtens verkstad saluför numera inte bara schackrutig färg utan även leopardmönstrad.

   • januari 22, 2012 kl. 18:27
   • Svara

   Haha, vilken tur! 😀 Tomten hänger med i modet!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.