Leopardnaglar

Eftersom jag fick perfekta leopardlack av syrran så måste jag ju visa hur det blev! Gjorde på en ljus bas åt det blekrosa hållet, men ska nog införskaffa en gulaktig så att det blir ännu mer likt. Det var inte ett dugg svårt, och jag tycker i alla fall att det blev riktigt häftigt med tanke på att det var första gången.

LeopardnaglarJag gjorde det bara på en nagel, jag tror att det blir lite för plottrigt annars. Och visst, det var inte så svårt, och det borde gå att fixa till på högerhanden också. Men jag tycker inte att det är kul, eller värt att lägga ner mer än fem minuter på det, så jag nöjer mig med en.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/leopardnaglar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.