Malmsjös stora ego

Var det förresten någon som såg Jan Malmsjös nedräkning till det nya året på TV från Skansen? Han räknade in alldeles för fort, och nådde 12 för tidigt. ”Nä, det var för tidigt. Men gott nytt år till er alla ändå”. Efterår la han skulden på publiken. ”Jag hade rätt egentligen, så klart. Men publiken var för snabb”. Jaha, du kan alltså inte göra fel. Förra året var det också ett jävla liv.

Han läser också Tennysons dikt ”Nyårsklockan”, och han brukar ändra lite här och där. I år strök han en hel versrad: ”Ring ut hatet mellan rik och arm”. Jan Malmsjö sa efteråt att det var rena rama 1800-talet och gav den här förklaringen (enligt Aftonbladet):
-”Det finns ju inget annat än hat för dessa bonusmiljonärer och miljardärer som vräker sig omkring medan andra verkligen är arma. Det är en skymf mot alla… ring ut hatet mellan rik och arm. Det är inte bra.”

Öh? Är det bara jag som tycker att han är jävligt otydlig? Och verkar lida av någon form av narcissistisk störning? Han är inte där enbart för sin egen skull, utan för att publiken och tittarna ska få uppleva traditionen. Dessutom är det absolut inget fel på dikten som den är skriven, och bör framföras så. Varför ska han få göra en politisk formulering av det hela? Äh, byt ut gubben, hans ego är för stort.

Nyår, nyårsafton, gott nytt år

 

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/malmsjos-stora-ego/

2 kommentarer

  • Tatianajanuari 2, 2012 kl. 11:01
  • Svara

  Han har ett ego stort som en kommunal sopsäck .

   • januari 2, 2012 kl. 12:15
   • Svara

   En del vet inte när det är dags att lägga av. Undrar om han inte fattar själv hur töntigt det är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.