Motorsågen

Jag har fortfarande inte fått något brev från Försäkringskassan, inte heller någon utbetalning eller information. Jag har ändå lyckats ganska bra med att inte tänka på saken under helgen. Det kändes ganska bra att jobba i dag, trots tröttheten. Halvtid med skjuts verkar lagom, då är det inte bara jobbigt, utan fortfarande både socialt och roligt. Nio dagar kvar.

Kattens öga börjar se bättre ut, äntligen. Har fått en tid för återbesök nästa vecka. I morse när vi skulle ge honom tabletten kämpade han emot som aldrig förr! Konstigt att det ryms så mycket kraft i så lite ludd… I går kväll i samband med medicinerandet passade vi på att klippa klorna också, och till slut lät han som när man drar igång en elektrisk motorsåg. Något mellanting mellan mjau, morr och purr. Sedan när man går och lägger sig, och han kommer och rullar ihop sig på mitt bröst verkar allt förlåtet.

Grå katt

Jag tror inte jag skulle vara så överseende om någon tvingade mig till en massa obehagliga saker varje dag. Inte för att jag är särskilt långsint, tror jag, men jag har svårt att ge folk mer än ett par chanser. Det finns så mycket människor, varför ägna kraft och energi åt de som inte anstränger sig tillbaka?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/motorsagen/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanjanuari 16, 2012 kl. 21:40
  • Svara

  Samma lika här – nio dar kvar…

   • januari 16, 2012 kl. 22:13
   • Svara

   Jag tänker inte anstränga mig mer än lägstanivån den sista veckan, sådetså.

  • Linda (Ultima Gold)januari 16, 2012 kl. 22:42
  • Svara

  Håller tummarna att du får positivt nesked snart från FörKräkningskassan.

  Och så får du krama Dude lite extra från Simba & Stella 🙂

   • januari 17, 2012 kl. 08:49
   • Svara

   Tack snälla! Tummar och tassar hålls hårt här också. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.