Mus och massage

I eftermiddag ska jag till sjukgymnasten. De här jävla återkommande ryggskotten kommer ta kål på mig så småningom! Men vi ska nog se hur det har gått med axeln efter injektionen för två veckor sedan också(när han drog i min arm medan läkaren tryckte in sprutan), och försöka blicka lite framåt.

I går när jag tränade kändes det riktigt bra i armbågarna och biceps, men det har inte blivit något bättre i axeln efter sprutan. Det beror lite på hur mycket jag måste sitta vid datorn också, golf- och tennisarmbågar och musarmar och allt skit mår inte direkt bra av kontorsarbete där jag måste använda en oergonomisk mus hela tiden. Nacken och skulderbladet, och allt som sitter ihop, spökar nästan hela tiden. Men det kanske blir bättre någon gång.

Laptop och mus

Ja, det blir nog ganska jobbigt i dag. Kommer inte hem förrän ganska sent (ja, allt är relativt), så det blir nog bara vila i kväll. Särskilt om han har tänkt trycka på mig eller manipulera. Tänk om man kunde skicka älskaren R på massagekurs, det vore bra!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/mus-och-massage/

2 kommentarer

  • Jeanette Ståhljanuari 25, 2012 kl. 09:18
  • Svara

  Hej Klara!
  Tack för ditt meddelande. Jag har inte fått någon utbetalning. Det är kanske så att man får en gång och sen inte mer men jag har tyvärr inte fått en enda krona och har klickat in 4000 dollar????

  Det är buffel och båg, tror jag. Avvaktar någon vecka till och hör av mig om det blir något resultat. Har tagit bort min banner då jag inte vill vilseleda andra.

  Gillar din blogg och din sarkastiska ton och bittra syn på både det ena och det andra. Känner igen mig mycket då jag också är sjuk med rygg, nack och värk-problem. Har lagt till dig på min blogglista och tackar för trevlig läsning.

   • januari 25, 2012 kl. 09:26
   • Svara

   Tyvärr verkar det inte bättre… Har gjort likadant. 🙁

   Tack så mycket! Det är inte alla som riktigt förstår sarkasmen alltid, så dina ord uppskattas verkligen!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.