Mycket att göra

Så sjukt skönt med lite sol de senaste dagarna! Den värmde faktiskt ganska bra, trots att det fortfarande är januari. Det tunna snötäcket på balkongen har smält bort, och jag var ute och älgade runt, påbylsad som tusan. Det var ju trots allt ganska många minusgrader i luften, men det märktes knappt.

Helt plötsligt känns det som om jag har mycket att göra, och som att jag kanske borde ha övervägt vissa alternativ lite tidigare. Som tur är går det mesta att lösa ändå, och det brinner inte i knutarna. Halva dagen i går gick åt till pappersexercis och fixande, vad sjutton hände med det papperslösa samhället?!

Något jag har lärt mig är att ha åtminstone en kopia av allting, och att man måste skicka in samma papper åtminstone två gånger till olika myndigheter. Och helst spela in allt som sägs också, så att man faktiskt kan bevisa hur saker och ting ligger till när man blir anklagad för att ljuga, för det blir man tydligen… Och sen kan man förstås inte alltid lita på det som sägs heller, eftersom man inte vet hur mycket personen i fråga kan, eller vad de får göra och besluta. Bra, Sverige. Bra.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/mycket-att-gora/

2 kommentarer

  • Tofflanjanuari 31, 2012 kl. 21:50
  • Svara

  Morr! Jag håller med om att det är jobbigt att hela tiden bli anklagad för att fiffla och ljuga och att man måste spara kopior på ”allt”. Men jädrar, idag har jag rensat tre pärmar med Viktiga Papper. F*n så skönt! Bort, ba!

   • januari 31, 2012 kl. 22:34
   • Svara

   Skönt! Om jag någon gång slipper alla myndigheter ska jag elda upp skiten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.