Nystädat

Nu är det nystädat och fint här hemma. Älskaren R har villigt dragit dammsugaren, och jag har roat mig med lite tvätt och badrumsrengöring. Har haft huvudvärk precis hela dagen, och aptiten är inte riktigt igång ännu heller. I dag på jobbet satt jag faktiskt nästan hela sista timmen utan att ha någonting att göra. Jag kan liksom inte bara gå heller, för taxin måste bokas om minst en timme i förväg.

Hemmagjorda punschrullar, dammsugare

Inte den här sortens dammsugare han gick omkring med, men han hade nog föredragit sådana. Är det förresten någon som har provat att baka egna punschrullar? Jag skulle behöva ett bättre recept.

När jag kom hem hade jag fått ett brev från Försäkringskassan, och jag nästan slet upp det i hissen. Kan det vara en utbetalning? Eller i alla fall någon form av besked? Nejdå. En jävla kontrolluppgift för 2011. Fan. Är jag inte på jobbet får jag självklart ingen ersättning. Och om det är så att jag inte får någon ersättning ändå, på grund av alla fel som har begåtts, så har jag inte tid att vara på jobbet. I så fall måste jag söka jobb. Ond cirkel, jag kan inte göra ett skit åt det förutom att vänta och se.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/nystadat/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantilurajanuari 20, 2012 kl. 07:46
  • Svara

  God morgon! Om man ska göra dammsugare tror jag man helst ska ha en massa andra kakor man vill bli av med. 🙂 Jag är väldigt tacksam att jag inte är i samma situation som du är – har varit det och kommer ihåg hur maktlös man känner sig. Ha en fin och bra fredag och ladda för en härlig helg!

   • januari 20, 2012 kl. 08:41
   • Svara

   God morgon och tack! Ja, det är ju sällan det blir några kakor över som ligger och skräpar! 🙂 Jag väntar och ser, och försöker behålla lugnet.

  • Tofflanjanuari 20, 2012 kl. 18:34
  • Svara

  Fick också den där jävla kontrolluppgiften från Försäkringskassan. Who cares, liksom?! När man ska deklarera har ju Skatteverket fått alla uppgifter. Men FK kanske gillar att gnugga in hur LITE jag fick för två månaders HELTIDSARBETE???

   • januari 20, 2012 kl. 19:15
   • Svara

   Hahaha! Så måste det vara!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.