Överraskande potent

Två veckors arbetsträning kvar, tiden rinner ut. Helt sanslöst vad trött jag är, hade riktigt ont hela dagen i går. Nudelwoken jag lagade i går var nästan plågsam att äta upp, den blev alldeles för stark! Jag hade lika mycket (lite) chili i som jag brukar, men tydligen var den lite mer potent än vanligt… Jag åt litegrann och la resten i en matlåda till älskaren R, han lär bli överraskad!

Kvällen i går spenderades på träningsmattan med några tråkiga rehabövningar och i soffan framför matlagningsprogram. Jag gillar verkligen att kolla på mat-tv, för idéer och inspiration. Ibland lär jag mig ett och annat också, tänka sig. Favoriten rent humormässigt är ”Two fat ladies”, två feta tanter som röker, dricker och lagar gammaldags, tung engelsk mat. Det har tyvärr inte visats på länge, och en av dem dog för 12 år sedan så några nya program blir det inte. Rekommenderas.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/overraskande-potent/

2 kommentarer

  • Tantilurajanuari 16, 2012 kl. 21:41
  • Svara

  Älskar också de där tanterna men jag reagerar varje gång på att dom har kvar sina ringar på fingrarna. Uff! så ohygieniskt.

   • januari 16, 2012 kl. 22:14
   • Svara

   Ja, och går ut och röker medan något står i ugnen 🙂 Hemska tanter, men underbara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.