Pizzadagen

Nyårsdagen, den dagen på året då det säljs flest pizzor. Försäljningen av pizza fördubblas jämfört med en vanlig lördag eller söndag. Allting annat är stängt, så det är kanske inte så konstigt. Jag ägnade sammanlagt 8 timmar (under två dagar) att förbereda och laga all mat, så det är inte heller konstigt att man inte orkar fixa något, och köper en pizza i stället. I och för sig var jag jävligt långsam med många vilopauser, men ändå. Pizza som bakismat är ju inte heller dumt.

Pizza. Pizzadagen

Vad gör man i dag egentligen? Kollar på nyårskonserten eller Ivanhoe? Nej tack. Jag ska hänga i soffan med älskaren R och eventuellt kolla på ”Little Britain”. Perfekt en dag som denna! Mat har vi kvar, så det är inte särskilt synd om oss – det blev hur gott som helst! Bilder på mästerverken kommer senare.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/pizzadagen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: