Pizza-mätt

Sängen är på plats! Det ska bli då sjukt skönt att inviga den i natt! Självklart har jag provat den en stund, men det blir ju inte samma sak! Den är en dryg decimeter högre än Rs sida av sängen, så om jag ska gosa får han klättra upp. Eller jag rulla ner. Han köpte inte någon madrass till sig själv i dag, den hade inte fått plats i bilen. Så förhoppningsvis blir vi lika höga i framtiden, när han orkar sig in på Ikea igen! Åt en bakterieplatta (pizza) i eftermiddags, förresten.

Pizza

Har inte ätit en köpt en pizza sedan någon gång i somras, och jag har varit sugen på det länge. Men det är så sjukt onyttigt, och dyrt, att jag inte unnar mig skräpmat särskilt ofta. Jag mår i alla fall mycket bättre av ”riktig” mat, men omväxling förnöjer. Kebabpizza, det bästa av två olika skräpmatsvärldar?

Jag gillar den för att det inte är så satans mycket ost på, för det är vidrigt med för hög osthalt på. Det kan väl i och för sig knappast kallas för ost, för det är mest fett, men den var riktigt god i alla fall. Jag blev proppmätt och har nästan halva kvar till i morgon också.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/pizzamatt/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Fnuttenjanuari 6, 2012 kl. 21:09
  • Svara

  Skönt att du får komma upp dig i världen.

  Pizza smakar ju egentligen bara bra när man är dyngbakis.

   • januari 6, 2012 kl. 21:12
   • Svara

   Haha, tack! Jag har inte käkat pizza sen vi var på det där stället i Gallerian, faktiskt. 🙂 Och den var mycket godare än den jag åt i dag!

  • zwampejanuari 7, 2012 kl. 01:01
  • Svara

  åh pizza va längesedan ja åt..o nu blir det inget med det på ett bra tag…när man ska försöka vara nyttig haha=)

   • januari 7, 2012 kl. 09:00
   • Svara

   Haha nej… Jag försöker röra på mig så att jag kan äta vad som helst, fast för en pizza skulle man väl få promenera i typ 8 timmar… Inte värt det egentligen, men gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.