Planlös och lista

Det blev ingen utgång i går, av någon anledning så har folk bestämt sig för att ses på dagen i dag i stället. Hade inget alls planerat under hela helgen (tror jag), så det kanske passar ganska bra. Än så länge har jag ingen aning om vad som ska hända, mer än att jag ska äta frukost och att vi måste storhandla i dag.

Tog en långpromenad i går kväll, det blåste småspik och var inte ett dugg skönt. Men välbehövligt, och trevligt efteråt. Såg en skitstor råtta i fina, dyra villaområdet. När jag kommit hem igen och skulle gå in genom porten klämde jag mig i dörren, och inte bara en hand eller nåt, utan hela mig. Klant. Roar er (?) med en lista tills vidare.

 • Namn: Klara (duuuh).
 • Piercingar: Nej. Eller jo, några hål i öronen.
 • Tatueringar: Ja, en som syns på bilden till höger.
 • Längd: 175.
 • Skostorlek: 38-39. Hade 40 för några år sedan, de har krympt!
 • Hårfärg: Brunt. Inte ett enda grått hår.
 • Fräknar: Inte en enda, tyvärr.
 • Önskar du att du bodde någon annanstans? Oftast inte. Möjligen någonstans varmare.
 • Tycker du att du är attraktiv? Ibland. När jag inte har så ont.
 • Vilket schampo använder du? Det som är på rea.
 • Vad är du rädd för? Getingar, lösa tjurar, att inte kunna försörja mig.
 • Gillar du berg- och dalbanor? Ja, fast det gör för ont att åka.
 • Favoritåt: Alldeles för många för att räkna upp.
 • Favoritsport: Styrketräning.
 • Kläder: Klänningar.
 • Film: No country for old men, Fear and loathing in Las Vegas.
 • Bil: Audi R8.
 • Serie: Dexter, Little Britain.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/planlos-och-lista/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.