Plast och kuponger

Det finns en ny tjänst för att samla klubberbjudanden från alla butiker på ett och samma kort. Det är genialt, jag har en miljard klubbkort redan, och struntar ofta i att skaffa nya i butiker bara för att jag inte har någon plats i plånboken. Jag vill inte behöva gå omkring med ett halvkilo plastkort när man ska köpa något!

Den är inte igång ännu, men är på god väg. Och nej, här blir det ingen gratisreklam minsann. Är det inte irriterande att behöva vara medlem för att få ta del av vissa erbjudanden? Visst, är man medlem är det mer troligt att man är trogen den butiken, och så vidare. Men med den här lösningen kan man ju bli medlem överallt utan problem, så den anledningen kommer mer och mer att suddas ut.

Såg förresten ett program om kupong-jägare i USA, alltså folk som samlar rabattkuponger och kombinerar olika erbjudanden i stormarknader, så att de nästan inte betalar något alls. Någon betalade $200-nånting för varor värda $5400, helt galet. Det funkar inte här, eftersom man aldrig får kombinera rabatter och erbjudanden, tyvärr…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/plast-och-kuponger/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • monicasch on januari 26, 2012 at 21:44
  • Svara

  Idag. Utan Åhlenskort. Finklänning för 100 kr. 50 % på reapriset=nöjd kund.

   • on januari 26, 2012 at 22:07
   • Svara

   Åh, vilket kap!

  • Torsten Bojerud on april 27, 2012 at 09:09
  • Svara

  Kolla in appen FlatWallet – finns redan att ladda ner och fungerar utmärkt. Har testat på Blomsterlandet, Akademibokhandeln och på Konsum.
  Torsten

  1. Åh, vilket bra tips! Tack snälla! Det verkar inte gå så bra för det där företaget som skulle tillhandahålla tjänsten med ett kort, de har övergivit idén och ser efter ett elektroniskt alternativ i stället. Men det fanns ju redan! 🙂 Tack, Torsten!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: