Presentjakt

Vilken jävla pärs det var att gå på stan! Hittade inte riktigt vad jag letade efter, men förhoppningsvis blev det lite rätt i alla fall. Jag blev mest kär i omslagspappret, och en mössa som såg ut som ett djurhuvud. Den passade inte mig. Var helt knäckt när jag kom hem, ville mest lägga mig och dö en stund. Tunnelbanan gjorde ont. Tvingade in mig själv i mataffären också, för påfyllning av mjölk och lite grönsaker. Och Apoteket, för påfyllning av diverse knark.

I en perfekt värld skulle jag ha sovit lite för att sedan göra mig i ordning för kvällens bravader. En promenad på stan och ett glas vin någonstans, eller kanske någon konsert eller utställning. Vi får väl se om det blir något, eller om nämnda promenad sker lokalt. Eller kanske inte alls.

Älskaren R är på väg, det är dags att dra igång lite musik och så maten. Han har önskat sig en ugnspannkaka, men de får han inte. Jag gillar inte pannkaka särskilt mycket. Han kommer i alla fall inte bli besviken, eftersom det både blir för- och huvudrätt. De blir faktiskt väldigt lyckliga av mat, de där männen…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/presentjakt/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.