Prylar i överflöd

Vilken tråkig dag! Försökte ta mig ut och promenera en stund, men det var snorhalt! Det har kommit lite centimeter snö, men det är någon plusgrad. Isen syns inte, och någon sand är det minsann inte heller. Så min promenad blev ungefär 20 meter efter det att jag kommit ut på gatan, sen vände jag och gick in igen.

I övrigt blev det lite plock och ett misslyckat försök till att organisera saker. Älskaren R har så fruktansvärt mycket prylar som inte borde vara här (och ingen annanstans heller, för den delen). Men det går inte att göra sig av med något, och jag kan för mitt liv inte förstå varför det måste stå 20 gamla pärmar framme i bokhyllan, när de aldrig används.

Han har ett känslomässigt band till prylar. Och det går väl bra, men när det inte finns plats behöver ju inte allt stå i lägenheten. Särskilt inte när det finns plats ute i förrådet, och en del saker jag gillar inte ”ryms” inne. Hmm, inte mycket jag kan göra åt det, han lär nog vilja vara med när jag packar ihop sakerna…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/prylar-i-overflod/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantilurajanuari 22, 2012 kl. 21:18
  • Svara

  Känner igen problemet, fast här är det jag som har för mycket av allt. Jag har bättrat mig lite vart efter åren gott men det är mest ett minskat hemsläpande och inte lika duktigt på slängandet! 🙂

  • Tantilurajanuari 22, 2012 kl. 21:24
  • Svara

  Jäklars! Här har du och T. precis klagat på talspråk och stavfel och så skriver jag ”….åren gott…” när det naturligtvis ska vara flytt! Nä’ da’ (!, bara skojsar (!), det ska vara gått, det vet tom liten jag! (och nu fick jag in mycket kommatecken också!) 😀

  • Tantilurajanuari 22, 2012 kl. 21:25
  • Svara

  …och så tappade jag ett ) också….nu ger jag upp och ’håller truten’!

   • januari 22, 2012 kl. 21:43
   • Svara

   Hahaha! Freudianska felskrivningar?! Någon gång när han inte har något göra (om det någonsin kommer att hända) så ska vi ta tag i prylproblemet. Det är egentligen inget som behövs slängas, bara flyttas på, tack och lov! 🙂 Jag önskar att även herrn här får lite av din vishet och inte släpar hem så mycket…!

  • Tatianajanuari 23, 2012 kl. 08:53
  • Svara

  Så där är min manmed.Allt ska sparas. Jag blir fan galen 🙁

   • januari 23, 2012 kl. 09:57
   • Svara

   Jag med, det är nog den enda jag inte gillar med honom. Han kan komma med påståenden om att någon av mina tavlor eller någon lampa är ful och bör vara på vinden, medan han har pärmar och kassaskåp och annat mög…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.