Säng-uppdatering

Nu har jag haft min nya säng ett par veckor, och det är dags för ett första utlåtande. Jag är väldigt nöjd! Jag vaknar inte längre flera gånger framåt morgonen av att det gör ont, utan sover tills klockan ringer. Det är en sån där säng med ställbar botten och fjärrkontroll, och jag har testat lite olika varianter. Skönast hittills är att ligga på rygg och ha både ryggstödet uppfällt och knäna uppåt en aning.

Jag kan ändå inte ligga på sidorna nu, på grund av axeln. Och det suger, jag sover gärna på sidan. Jag kommer behöva testa olika positioner nån vecka i taget tills jag vet vad som funkar bäst, så det är en lång process. Men ganska skön också.

Den enda nackdelen är att min sida av sängen är 15 centimeter högre än älskarens… Det är svårt att bara rulla över och somna på hans bröst, för när jag vill rulla över till min sida igen kommer jag inte upp (än en gång: trasiga axlar, undviker att stödja på dem)! Det måste åtgärdas på något sätt, gos ska uppmuntras, och inte hindras.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/sang-uppdatering/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.