Seg dag med god mat

Det var riktigt fint väder i går, men utnyttjade jag det? Inte då. På förmiddagen låg jag mest i sängen och klappade en purrande luddskalle. Sen satt jag och skrev, forskade och kollade på olika möjligheter till lite extra inkomster framöver. Visserligen väldigt bra och nyttigt, men inte sjutton har jag varit ute i solen trots att jag klagar på att den aldrig syns. Om det blir så bra i dag också (vilket det självklart lär inte vara), blir det en riktigt lång promenad.

I går kväll var jag och älskaren R hos mina föräldrar i förorten långt bort och åt middag. Så skönt det är att slippa laga mat själv ibland, trots att jag tycker att det är roligt! Det var gott, och jag åt alldeles för mycket. Syrran var också där, och hade med sig två helt perfekta nagellack för leopardmönster till mig! Tack!

På det stora hela var det ganska avslaget, så där dagen efter. Var inte direkt bakis i går, och jag vet inte om huvudvärken jag hade var något annorlunda än den jag har haft de senaste två dagarna heller. Skit samma vad som orsakar den, ont gör det. Men det märks att man inte är 20 längre, efter en sen kväll på stan med god dryck är man trött åtminstone en hel dag! Det var i alla fall värt det, jag hade väldigt kul i lördags.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/seg-dag-med-god-mat/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.