Skolös och kattögon

Jodå, jag lyckades hitta en stol som fungerade ganska bra. Så i dag har jag suttit skolös på knäna merparten av dagen. Ska prova att ha den någon vecka och se om det är någon skillnad. Skitig om fötterna blev jag i alla fall, det räckte i stort sett med att jag satte ner dem på golvet för att smutsa ner sig fullständigt. Men det är väl inte hela världen.

Strumpor. Skolös

Det är i alla fall skönt att veckan snart är över – i morgon är det bara halvdag! Helt fabulöst, jag är skittrött. Har åkt med samma roliga taxichaffis två dagar i rad nu, hela vägen har han pratat om hur dumma en del människor är, om eget ansvar och att de flesta verkar sakna både en och två mejslar i verktygslådan! Väldigt uppfriskande, måste jag säga, när man är helt slut efter en dag på jobbet. Tyvärr jobbar älskaren R hela dagen i morgon ändå, men jag ska se om det inte går att hämta sängen på kvällen i alla fall.

Nu väntar en sen kvällstid hos den grekiske ögonläkaren på djursjukhuset (inte åt mig alltså), och med det även en tillfällig tömning av plånboken. Jag kämpar mot att somna, ska försöka koncentrera mig så mycket att jag kommer ihåg vad han säger när jag har kommit hem… Stackars kattens öga verkar inte ha blivit särskilt mycket bättre efter skrapningen, så förmodligen blir det en till. Minst, ynk.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/skolos-och-kattogon/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Bra att stolen funkade! Strumpor går ju alltid att tvätta!

   • on januari 4, 2012 at 20:47
   • Svara

   Ja, R är väldigt bra på att tvätta! 😀

 2. Det är helt underbart att det är halvdag imorgon. För mig är det dock ett önsketänkande, men å andra sidan så är jag ledig fredag, lördag och söndag. Måste hitta en fab sätt att fira detta på… 🙂

   • on januari 4, 2012 at 21:58
   • Svara

   Jaa! Långhelg är tyvärr alltför ovanligt så det gäller att passa på att ha så mycket kul som möjligt! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: