Slår lite dödkött

Det blev en sväng på stan i dag, som sagt, men inte en heldag. Tack och lov, jag hade nog inte orkat. Köpte mascaran jag var ute efter (för 175:-, hur i helvete kan lite svart klet vara så dyrt?!) och gick och kollade i ett par bokaffärer. Fikade och delade en jättebulle med älskaren R.

Det var ganska kallt ute, grått och trist och inte alls roligt att spatsera. Jag tvingades in på Clas Ohlsson för att köpa glödlampor och så fick jag en stekpanna som jag behöver! Har inte haft någon helt vanlig fullstor med teflonbeläggning på ett tag, bara en wokliknande och en pytteliten. Min fullstora är i gjutjärn och tung som fan, så det blir skönt med en lightvariant.

Invigde den på kvällen genom att steka schnitzlar. Det är något så skönt och befriande med att banka ut köttskivor till tunna, stora flak. Jag har ingen riktig köttyxa, så jag lägger plast över och under köttbiten och bankar skiten ur den med en brödkavel i stället. Funkar också, men bullrar en hel del eftersom man får ta i lite extra. Men det är bara roligt, testa någon gång!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/slar-lite-dodkott/

2 kommentarer

  • Anna on januari 7, 2012 at 20:53
  • Svara

  Mmm… snisseldjur.

   • on januari 7, 2012 at 21:13
   • Svara

   Undrar var de lever!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: